Wie is Gerben Zwerver?

Wie is Gerben Zwerver?

Vakidioot is de term die mijn collega’s gebruiken om mij te beschrijven. Zelf vind ik mij een inhoudelijke vechtersbaas. Als pensioenadviseur ben ik zeer gedreven waarbij ik tot het uiterste ga voor mijn klanten, waardoor ik zaken voor elkaar krijg die anderen vaak niet lukt! Of het nu gaat om het adviseren van de directie, de ondernemingsraad, de directeur eigenaar of de deelnemers zelf. Tot op de bodem uitzoeken of dit echt het beste voor de klant is. Prachtig vind ik dat!

Daarnaast voel ik mij ook wel een beetje de regelneef van PSK: ik houd ervan om zaken te organiseren zoals het verzorgen van opleidingstrajecten en het geven van presentaties. De combinatie van vorm en inhoud vind ik ontzettend leuk om te doen. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik mij in elke situatie snel als een vis in het water voel!

In mijn ogen ben ik altijd een kwajongen gebleven en dat houdt mij fit en scherp. Dat geldt trouwens ook voor mijn mede vennoten: wij zijn kwajongens die hard werken op een goede manier, maar bovenal met veel plezier! Plezier hebben is volgens mij de basis van ons succes!

Benieuwd of je een klik hebt met Gerben Zwerver? Doe de klikgarantie test.

Ga naar de klikgarantie

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.