Wie is Danny van Zomeren?

Wie is Danny van Zomeren?

Uiteraard is pensioen mijn vak, maar ik voel mij bovenal ondernemer. Ik hou ervan om te pionieren en nieuwe zaken op te zetten. Ik ben meer het type van de grote lijnen, zaken uitproberen, opstaan en weer doorgaan. Maar alles wat ik doe probeer ik met enthousiasme om mensen in beweging te krijgen.

Als adviseur wil ik graag weten wat de ander drijft. Wat houdt iemand bezig? Hoe kan ik je helpen? Of het nu om een zakelijk issue gaat of iets heel anders, ik denk graag mee en komt vaak met pragmatische oplossingen voor complexe zaken.

Om de complexe pensioenmaterie samen te vatten: je pensioen is iets aparts: aan de ene kant is het erg complex, aan de andere kant heel simpel. Er zijn maar 3 smaken: je blijft leven, je gaat dood of je raakt arbeidsongeschikt.” Als je het zo bekijkt, is het pensioen niet meer zo’n moeilijk onderwerp.

Samen ideeën in de markt zetten geeft mij heel veel energie: PSK is daar een goed voorbeeld van. Door goede samenwerking met mijn medevennoten Dick, Gerben en Tjeerd Jan staat PSK daarom ook als een huis!

Benieuwd of je een klik hebt met Danny van Zomeren? Doe de klikgarantie test.

Ga naar de klikgarantie

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.